Lucidni Snovi
Sindikat :: Misteriozni forum :: Ostalo
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Lucidni Snovi
Lucidni snovi su snovi u kome smo svesni da sanjamo
Samim tim mozemo upravljati datim snom tj mozemo raditi sta pozelimo.
Tema me je bas zainteresovala posto mi je jedan prijatelj pre neki dan pricao o svom prvom lucidnom snu. Inace izazvao ga je tako sto se u toku sna setio da pogleda svoje ruke posle toga je imao nekih petnaestak sekundi lucidnog sanjarenja. Ja sam isto imao samo jedan svesno izazvan lucidan san koji je jako kratko trajao. U lucidan san sam usao isto kao prijatelj videvsi svoje ruke a izasao sam tako posto sam dobio nogu u facu od cere koja je tokom noci presla u nas bracni kevet
Samim tim mozemo upravljati datim snom tj mozemo raditi sta pozelimo.
Tema me je bas zainteresovala posto mi je jedan prijatelj pre neki dan pricao o svom prvom lucidnom snu. Inace izazvao ga je tako sto se u toku sna setio da pogleda svoje ruke posle toga je imao nekih petnaestak sekundi lucidnog sanjarenja. Ja sam isto imao samo jedan svesno izazvan lucidan san koji je jako kratko trajao. U lucidan san sam usao isto kao prijatelj videvsi svoje ruke a izasao sam tako posto sam dobio nogu u facu od cere koja je tokom noci presla u nas bracni kevet

midzi- Broj poruka: 54
Datum upisa: 21.06.2011
Re: Lucidni Snovi
Cera je genije
preslatko mi je to zvucalo hehe
Sto se lucidnih snova tice pominjao sam ih i ja kad jednu od tehnika za ulazak u astral, posto je lucidno sanjanje u stvari boravak u astralu. Ukoliko mozes da iskontrolises kazu da mozes raditi u snu sta ti je volja
. Ta tehnika za gledanje ruku se jako cesto koristi.
Ako budes imao nova iskustva bilo bi lepo da nam detaljnije ispricas, mene to bas jako zanima
preslatko mi je to zvucalo heheSto se lucidnih snova tice pominjao sam ih i ja kad jednu od tehnika za ulazak u astral, posto je lucidno sanjanje u stvari boravak u astralu. Ukoliko mozes da iskontrolises kazu da mozes raditi u snu sta ti je volja
. Ta tehnika za gledanje ruku se jako cesto koristi.Ako budes imao nova iskustva bilo bi lepo da nam detaljnije ispricas, mene to bas jako zanima

IamTime- Broj poruka: 1191
Datum upisa: 25.12.2009
Kolko ja znam dovoljno je videti svoje ruke u snu i posle toga radis sta ti je volja. Samo treba biti svesan svojih snova.
U zadnje vreme snovi su mi katastrofa uglavnom mi lupaju neku simboliku
i sto je najgore jako cisto sanjam sa jako puno detalja tako da nemogu da se saberem dal je to san ili java
desava mi se u snovima kad bi hteo da vidim nesto u daljini da mi se jednostavno ta stvar zumira kao da gledam kroz neku ekstra digitalnu kameru ..
Imam u glavi nekakve ideje za ulazak u licidan san samo treba naci neko zamorce u blizini koje bi pristalo na tako nesto i izvrsiti eksperiment
Ako se desi koji lucidan san pisem ga u detalje a nadam se da ce jos neko napisati nesto od svojih iskustva lucidnog sanjarenja
U zadnje vreme snovi su mi katastrofa uglavnom mi lupaju neku simboliku
i sto je najgore jako cisto sanjam sa jako puno detalja tako da nemogu da se saberem dal je to san ili java
desava mi se u snovima kad bi hteo da vidim nesto u daljini da mi se jednostavno ta stvar zumira kao da gledam kroz neku ekstra digitalnu kameru ..Imam u glavi nekakve ideje za ulazak u licidan san samo treba naci neko zamorce u blizini koje bi pristalo na tako nesto i izvrsiti eksperiment

Ako se desi koji lucidan san pisem ga u detalje a nadam se da ce jos neko napisati nesto od svojih iskustva lucidnog sanjarenja

Prvi put skeniran sadržaj sna
Naučnici su prvi put uspeli da skeniraju sadržaj sna! Eksperiment su izveli nad grupom dobrovoljaca koji imaju sposobnost takozvanog lucidnog sanjanja
NAUČNICI su prvi put uspeli da skeniraju sadržaj sna! Eksperiment su izveli nad grupom dobrovoljaca koji imaju sposobnost takozvanog lucidnog sanjanja. To je stanje u kome su osobe svesne da sanjaju i mogu da upravljaju svojim snovima.
Mihael Sič sa Instituta Maks Plank za psihijatriju u Minhenu objašnjava da lucidno sanjanje počinje u REM fazi, kada je telo potpuno umireno, a oči počinju brzo da se pomeraju. Iako spavaju, ljudi koji imaju ovu retku sposobnost mogu da upravljaju svojim snovima.

Istraživači su šestorici dobrovoljaca dali zadatak da u snu stežu naizmenično levu, pa desnu šaku. Od svih učesnika, samo je jedan u potpunosti izvršio sve zahteve, a njegove moždane aktivnosti su skenirane fMRI uređajem. Ispostavilo se da, kada je čovek u snu stezao ruku, aktivnost u senzomotornom korteksu, delu mozga zaduženom za kretanje, bila je povećana. Moždana aktivnost pokreta u snu uopšte se ne razlikuje od toga kada je ista osoba budna zaista stezala šaku
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.288.html:353175-Prvi-put-skeniran-sadrzaj-sna
Naučnici su prvi put uspeli da skeniraju sadržaj sna! Eksperiment su izveli nad grupom dobrovoljaca koji imaju sposobnost takozvanog lucidnog sanjanja
NAUČNICI su prvi put uspeli da skeniraju sadržaj sna! Eksperiment su izveli nad grupom dobrovoljaca koji imaju sposobnost takozvanog lucidnog sanjanja. To je stanje u kome su osobe svesne da sanjaju i mogu da upravljaju svojim snovima.
Mihael Sič sa Instituta Maks Plank za psihijatriju u Minhenu objašnjava da lucidno sanjanje počinje u REM fazi, kada je telo potpuno umireno, a oči počinju brzo da se pomeraju. Iako spavaju, ljudi koji imaju ovu retku sposobnost mogu da upravljaju svojim snovima.
Istraživači su šestorici dobrovoljaca dali zadatak da u snu stežu naizmenično levu, pa desnu šaku. Od svih učesnika, samo je jedan u potpunosti izvršio sve zahteve, a njegove moždane aktivnosti su skenirane fMRI uređajem. Ispostavilo se da, kada je čovek u snu stezao ruku, aktivnost u senzomotornom korteksu, delu mozga zaduženom za kretanje, bila je povećana. Moždana aktivnost pokreta u snu uopšte se ne razlikuje od toga kada je ista osoba budna zaista stezala šaku
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.288.html:353175-Prvi-put-skeniran-sadrzaj-sna

Samo da kazem da mi poslo ovo za rukom
Osecaj je ekstra i mnogo je lako da se postigne
Osecaj je ekstra i mnogo je lako da se postigne

Ekstra bas si me obradovao daj vidi kad nadjes malo vremena da nam sto detaljnije ispricas ... Interesuje me i tvoj dan pre lucidnih snova ..posto mislim da i to ima veliki uticaj na lucidne snove ... Uf verujem za osecaj da je fatazija.. Bas dugo vremena nisam imao svesan lucidan san
Odaj nam tajnu da i mi obicni smrtnici to pokusamo ...
Odaj nam tajnu da i mi obicni smrtnici to pokusamo ...

Hehe, obradovao sam i sebe. Prelep je osecaj kad znas da nisi samo fizicko telo, nego da ipak postoji mnogo vise od toga
Sta sam radio tog dana pojma nemam. Verovatno blejao vecinu vremena u komp i proucavao price o indigo deci
Ja ne znam ni sta sam danas jeo. U stvari za danas se mozda i setim, za juce sanse nema. Osim ako nije bio neki izuzetan rostilj. Bar kilo rostilja.
Ovo je bilo pre par dana i to potpuno slucajno. Mislim da sam nesto pre toga gledao jednu emisiju Na Rubu Znanosti (probacu da je nadjem) o lucidnim snovima pa mi ostala u secanju tehnika lika koji je instruktor za to. Tehnika je vrlo jednostavna,a glasi ovako:
Treba samo s vremena na vreme sebi da postavis pitanje da li sanjas ili si budan i da to proveris, nista vise. Kako ces da proveris. Pa najbolji nacin je da recimo prebrojis prste. Ako ih imas po 5 na svakoj ruci znaci da si u realnosti, ako je nesto drugacije, znaci da sanjas. To je to.
Zvuci glupo, ali deluje
Fora je u onom sto pricam vec godinama da mozak pravi obrasce kad god moze i trudi se da nesto sto uradis jednom ili dvaput ponavlja, tako da ako se ti recimo par puta zapitas da li si budan ili sanjas i prebrojis prste mozak moze to da zadrzi kao obrazac, a posto mi cesto sanjamo ono sto radimo u javi vrlo lako moze da ti se desi da to i sanjas.
E, to se meni desilo. Gledao sam tu emisiju i rek'o "aj zabole me, nista me ne kosta da probam" i par puta sam tako u reali prebrojao prste 1,2,3,4,5 na levoj...1,2,3,4,5 na desnoj, sve u redu, u relanom sam svetu, sve je ok. Mislim, covek kad je u reali uvek zna da je u reali, nije to poenta, poenta je da mozak stekne naviku da to radi po mehanizmu. I posto je to glupo samo po sebi, sam sebi izgledas ko budala, ja sam to uradio par puta i zaboravio na to. Proslo je nekoliko dana i desi se da sanjam da brojim prste.... i kako san nikad nije skroz normalan, tako ni brojanje prstiju nikad ne moze da prodje normalno u snu...1,2,3,4,5 na levoj, sve je ok ...1,2,3 i...bas onako kako san zna to da izrezira tri srednja prsta su mi u stvari bila dva nekako ukoso postavljena. Dakle na desnoj imam samo 4 prsta. I tad se desava nesto jako cudno. Mislim nije cudno, kasnije skapiram da sam kao klinac cesto imao lucidne snove i upravljao njima, pa kad me keva probudi za obdaniste hocu da je ubijem, ali kasnije valjda shvatis da to ne treba tako ili izgubis tu sposobnost, pojma nemam, uglavnom sad nam je to kao cudno...elem, u tom trenutku se desava onaj "Hej, pa ja sanjam" trenutak, dakle saznanje da sam svestan, ali da sam svestan da sanjam. Dalje mi nije bas jasno sta se desilo. To je problem sa mnom i tim eksperimentima, imam previse analiticki mozak, uzasno se tesko opustam i cim se svest ukljuci u pricu pisi propalo, jedina sansa da se desi nesto ovako extraordinary je u snu. Secam se samo da sam bio svestan i da sam osecao telo i da mi je skroz utrnulo. Isti onaj osecaj kao kada sam probao astralnu projekciju samo mnogo mnogo jaci. Moguce da sam i bio astralno van tela, jer sam bio paralizovan. Citao sam ranije da je i normalno da su misici paralizovani kad spavas, to je normalna odbrambena funkcija organizma da ne bi recimo potrcao bukvalno kada sanjas da trcis, dakle neka vrsta prirodne blokade. Dakle, osecao sam se kao da treba da uradim nku sitnicu da bih se astralno projektovao, a sa druge strane imao sam jaku zelju da se vratim u udobnost sna. posto se niceg dalje ne secam verovatno sam zaspao
, medjutim ovaj osecaj budjenja u snu je milijardu posto realan, nisam sanjao da sam se probudio, razlika je drasticna, jer kad se probudis u snu pri punoj si svesti kao i u realnom svetu.
Eto toliko i jos da dodam da je osecaj dobar valjda zato sto mislim da si u tom trenutku van tela. U medjuvremenu sam probavao jos neke eksperimente sa zvucnim frekvencijama, ima to da se nadje na youtube-u, delta, teta, gama, picke materine...moguce da sam bas noc pre toga ili bas tu noc isprobavao sve moguce te zvucne frekvencije i neke nemaju bas nikakav efekat, a vidim dole u komentarima da ih hvali gomila ljudi, dok me neke bas "rade". Znaci pisti onaj zvuk i neki cudni odjeci u pozadini i ladno se osecas kao da si u svemiru, lelujas ko na drogama. Jedna od tih stvari, specijalno pravljenih za astralnu projekciju, me tako bacila u hajp da je osecaj bio slican ovom, dakle moguce da sam zaista i tad bio negde na pola puta. Osecaj je wooooom, lagooodan do jaja, znaci sve brige nestaju, sva napetost, svo sranje i ne osecas telo, samo lakocu postojanja...extremno dobro. I mislim da je jedini razlog zasto se tad nisam projektovao (iako sam bio bas resio, mada suprotno od onog sto savetuju, pre spavanja umesto posle, jednostavno me mrzelo da cekam jutro) taj sto sam imao u sebi vise koka kole nego krvi, a to otezava projekciju (kofein, nikotin, meso...sve sto je nezdravo veze astralno telo jace za fizicko pa je prjekcija teza, za projekciju je najbolje biti bar 2-3 dana na vegetarijanskoj hrani). Posto sam vec desetak dana odviknut od koka kole (bravo ja) sledeci put uspevam, nema sanse da omane
Evo recimo jedan od primera, mada ovaj nije za astralnu projekciju nego samo za opustanje ( u stvari cini mi se da je vise za blokiranje razmisljanja hehe, i nema efekta bez slusalica):
Sta sam radio tog dana pojma nemam. Verovatno blejao vecinu vremena u komp i proucavao price o indigo deci
Ja ne znam ni sta sam danas jeo. U stvari za danas se mozda i setim, za juce sanse nema. Osim ako nije bio neki izuzetan rostilj. Bar kilo rostilja. Ovo je bilo pre par dana i to potpuno slucajno. Mislim da sam nesto pre toga gledao jednu emisiju Na Rubu Znanosti (probacu da je nadjem) o lucidnim snovima pa mi ostala u secanju tehnika lika koji je instruktor za to. Tehnika je vrlo jednostavna,a glasi ovako:
Treba samo s vremena na vreme sebi da postavis pitanje da li sanjas ili si budan i da to proveris, nista vise. Kako ces da proveris. Pa najbolji nacin je da recimo prebrojis prste. Ako ih imas po 5 na svakoj ruci znaci da si u realnosti, ako je nesto drugacije, znaci da sanjas. To je to.
Zvuci glupo, ali deluje
Fora je u onom sto pricam vec godinama da mozak pravi obrasce kad god moze i trudi se da nesto sto uradis jednom ili dvaput ponavlja, tako da ako se ti recimo par puta zapitas da li si budan ili sanjas i prebrojis prste mozak moze to da zadrzi kao obrazac, a posto mi cesto sanjamo ono sto radimo u javi vrlo lako moze da ti se desi da to i sanjas.E, to se meni desilo. Gledao sam tu emisiju i rek'o "aj zabole me, nista me ne kosta da probam" i par puta sam tako u reali prebrojao prste 1,2,3,4,5 na levoj...1,2,3,4,5 na desnoj, sve u redu, u relanom sam svetu, sve je ok. Mislim, covek kad je u reali uvek zna da je u reali, nije to poenta, poenta je da mozak stekne naviku da to radi po mehanizmu. I posto je to glupo samo po sebi, sam sebi izgledas ko budala, ja sam to uradio par puta i zaboravio na to. Proslo je nekoliko dana i desi se da sanjam da brojim prste.... i kako san nikad nije skroz normalan, tako ni brojanje prstiju nikad ne moze da prodje normalno u snu...1,2,3,4,5 na levoj, sve je ok ...1,2,3 i...bas onako kako san zna to da izrezira tri srednja prsta su mi u stvari bila dva nekako ukoso postavljena. Dakle na desnoj imam samo 4 prsta. I tad se desava nesto jako cudno. Mislim nije cudno, kasnije skapiram da sam kao klinac cesto imao lucidne snove i upravljao njima, pa kad me keva probudi za obdaniste hocu da je ubijem, ali kasnije valjda shvatis da to ne treba tako ili izgubis tu sposobnost, pojma nemam, uglavnom sad nam je to kao cudno...elem, u tom trenutku se desava onaj "Hej, pa ja sanjam" trenutak, dakle saznanje da sam svestan, ali da sam svestan da sanjam. Dalje mi nije bas jasno sta se desilo. To je problem sa mnom i tim eksperimentima, imam previse analiticki mozak, uzasno se tesko opustam i cim se svest ukljuci u pricu pisi propalo, jedina sansa da se desi nesto ovako extraordinary je u snu. Secam se samo da sam bio svestan i da sam osecao telo i da mi je skroz utrnulo. Isti onaj osecaj kao kada sam probao astralnu projekciju samo mnogo mnogo jaci. Moguce da sam i bio astralno van tela, jer sam bio paralizovan. Citao sam ranije da je i normalno da su misici paralizovani kad spavas, to je normalna odbrambena funkcija organizma da ne bi recimo potrcao bukvalno kada sanjas da trcis, dakle neka vrsta prirodne blokade. Dakle, osecao sam se kao da treba da uradim nku sitnicu da bih se astralno projektovao, a sa druge strane imao sam jaku zelju da se vratim u udobnost sna. posto se niceg dalje ne secam verovatno sam zaspao
, medjutim ovaj osecaj budjenja u snu je milijardu posto realan, nisam sanjao da sam se probudio, razlika je drasticna, jer kad se probudis u snu pri punoj si svesti kao i u realnom svetu.Eto toliko i jos da dodam da je osecaj dobar valjda zato sto mislim da si u tom trenutku van tela. U medjuvremenu sam probavao jos neke eksperimente sa zvucnim frekvencijama, ima to da se nadje na youtube-u, delta, teta, gama, picke materine...moguce da sam bas noc pre toga ili bas tu noc isprobavao sve moguce te zvucne frekvencije i neke nemaju bas nikakav efekat, a vidim dole u komentarima da ih hvali gomila ljudi, dok me neke bas "rade". Znaci pisti onaj zvuk i neki cudni odjeci u pozadini i ladno se osecas kao da si u svemiru, lelujas ko na drogama. Jedna od tih stvari, specijalno pravljenih za astralnu projekciju, me tako bacila u hajp da je osecaj bio slican ovom, dakle moguce da sam zaista i tad bio negde na pola puta. Osecaj je wooooom, lagooodan do jaja, znaci sve brige nestaju, sva napetost, svo sranje i ne osecas telo, samo lakocu postojanja...extremno dobro. I mislim da je jedini razlog zasto se tad nisam projektovao (iako sam bio bas resio, mada suprotno od onog sto savetuju, pre spavanja umesto posle, jednostavno me mrzelo da cekam jutro) taj sto sam imao u sebi vise koka kole nego krvi, a to otezava projekciju (kofein, nikotin, meso...sve sto je nezdravo veze astralno telo jace za fizicko pa je prjekcija teza, za projekciju je najbolje biti bar 2-3 dana na vegetarijanskoj hrani). Posto sam vec desetak dana odviknut od koka kole (bravo ja) sledeci put uspevam, nema sanse da omane

Evo recimo jedan od primera, mada ovaj nije za astralnu projekciju nego samo za opustanje ( u stvari cini mi se da je vise za blokiranje razmisljanja hehe, i nema efekta bez slusalica):

Lepo lepo lepo sta reci hvala na lepoj prici o lucidnim snovima
Meni se cini da je ovo bio ulazak u astralnu projekciu preko lucidnih snova
Pitao sam za dan pre posto sam primetio da u vecini slucajeva ima i to dosta uticaja na lucidan san ili astralnu projekciju ..Gledao sam na rubu znanosti emisiju o astralnoj projekciji ali nisu nista posebno rekli o tome i nema konkretnih primera
..mnogo vise informacija sam pokupio od tebe nego od njih ..inace emisija je skroz cool i vredi je pogledati
E da poceo sam sa pisanjem i analizom snova ali ih nesto nema u zadnje vreme
Ali zato analiziram snove bliznjima svojim 
Meni se cini da je ovo bio ulazak u astralnu projekciu preko lucidnih snova
Pitao sam za dan pre posto sam primetio da u vecini slucajeva ima i to dosta uticaja na lucidan san ili astralnu projekciju ..Gledao sam na rubu znanosti emisiju o astralnoj projekciji ali nisu nista posebno rekli o tome i nema konkretnih primera
..mnogo vise informacija sam pokupio od tebe nego od njih ..inace emisija je skroz cool i vredi je pogledati E da poceo sam sa pisanjem i analizom snova ali ih nesto nema u zadnje vreme
Ali zato analiziram snove bliznjima svojim 

Analiziras snove? Nesto kao sanovnik?
Ajd analiziraj dva moja sna, jedina kojih se secam u proteklih par godina.
1. Krenuli smo snajka, ja, sestra i njen najbolji drug kojeg sam ja u snu prekrstila u njenog decka, u ekonomsku skolu (ne pitaj me sta cu tamo jer ne znam). Snajka je odmah otisla nekim drugim putem, a ovih dvoje su me odveli u neki kafic i ostavili, jer zele da budu sami na putu do skole (ono, kao, ja sam peti tocak)
2. Otisla sam kod drugarice i zatekla je kako se priprema za svadbu. Pitam je gde joj je muz sa kojim je u braku vec 7-8 god, a ona kaze da se zaljubila, njega izbacila iz kuce i sad se udaje. Odem kod njenog muza a tamo gomila ljudi koja je dosla da ga tesi, a on suze roni...
Ajde sad
Ajd analiziraj dva moja sna, jedina kojih se secam u proteklih par godina.1. Krenuli smo snajka, ja, sestra i njen najbolji drug kojeg sam ja u snu prekrstila u njenog decka, u ekonomsku skolu (ne pitaj me sta cu tamo jer ne znam). Snajka je odmah otisla nekim drugim putem, a ovih dvoje su me odveli u neki kafic i ostavili, jer zele da budu sami na putu do skole (ono, kao, ja sam peti tocak)
2. Otisla sam kod drugarice i zatekla je kako se priprema za svadbu. Pitam je gde joj je muz sa kojim je u braku vec 7-8 god, a ona kaze da se zaljubila, njega izbacila iz kuce i sad se udaje. Odem kod njenog muza a tamo gomila ljudi koja je dosla da ga tesi, a on suze roni...
Ajde sad

Da analiziram snove ali samo svojim bliznjim tj ekipi koju dosta dobro znam ..
posto jedan te isti san nemora da znaci za dve osobe isto ..
Naprimer moja pokojna baka sa mamine strane meni na san uglavnom nagovesti smrt neke poznate osobe dok ta ista zena mojoj tetki nagovesti neku srecu ili dobitak ...Moja basta mi ukazuje na to da ce neka desavanja biti dalje od mene e sada blizina zavisi dali sanjam prednji ili zadnji deo baste..
Crvena boja mi ukazuje na neku srecu dok zelena na neku jed za neke lose stvari ...Pecanje riba mi ukazuje na neki gubitak.. itd
Evo da pokusam da ti protumacim tvoj prvi san kao sanovnik
E sada da malo lupetam posto u sanovnike neverujem
Ekonomska skola mi deluje kao osamostaljivanje ...
Snajka se odavno osamostalila pa je odma otisla drugim putem ..a dok su sestra i njen drug tebe ostavili u kafic posto im vise nisi potrebna na njihovom putu ka osamostaljivanju ...
posto jedan te isti san nemora da znaci za dve osobe isto ..
Naprimer moja pokojna baka sa mamine strane meni na san uglavnom nagovesti smrt neke poznate osobe dok ta ista zena mojoj tetki nagovesti neku srecu ili dobitak ...Moja basta mi ukazuje na to da ce neka desavanja biti dalje od mene e sada blizina zavisi dali sanjam prednji ili zadnji deo baste..
Crvena boja mi ukazuje na neku srecu dok zelena na neku jed za neke lose stvari ...Pecanje riba mi ukazuje na neki gubitak.. itd
Evo da pokusam da ti protumacim tvoj prvi san kao sanovnik

E sada da malo lupetam posto u sanovnike neverujem

Ekonomska skola mi deluje kao osamostaljivanje ...
Snajka se odavno osamostalila pa je odma otisla drugim putem ..a dok su sestra i njen drug tebe ostavili u kafic posto im vise nisi potrebna na njihovom putu ka osamostaljivanju ...

Zanimljiva teorija...ali se ne slazem s njom. Meni se kroz oba sna provlaci jedno te isto- napustanje. Mislim da je u pitanju samo jedan neracionalni strah, izazvan nekim nebitnim dogadjajima, pretocen u snove... Ali, uvek je zanimljivo cuti i drugo misljenje 

Naravno da se neslazes sa tom teorijom posto se i ja neslazem 
kao i sto sam pre toga rekao da ti tumacim san kao sanovnik
Pazi niko nemoze bolje da protumaci tvoj san od tebe licno ..posto ti najbolje znas detalje i to na sta ti ukazuje taj san...Ti najbolje znas svoj zivot i povezanost tog sna sa svojim zivotom e sada san moze da ti ukaze i da te upozori na neki buduci dogadjaj bez obzira dal je za tebe taj dogadjaj jako bitan ili totalo nebitan ...
Lako se tumace snovi bliskih osoba posto znam njihove zivote kao i njihove snove i onda zajedno povezujemo neke stvarcice i analiziramo snove i desavanja nakon tih snova. Isto tako analziramo snove unazad sto je najbinije za dalji napredak u analizi snova...

kao i sto sam pre toga rekao da ti tumacim san kao sanovnik
Pazi niko nemoze bolje da protumaci tvoj san od tebe licno ..posto ti najbolje znas detalje i to na sta ti ukazuje taj san...Ti najbolje znas svoj zivot i povezanost tog sna sa svojim zivotom e sada san moze da ti ukaze i da te upozori na neki buduci dogadjaj bez obzira dal je za tebe taj dogadjaj jako bitan ili totalo nebitan ...
Lako se tumace snovi bliskih osoba posto znam njihove zivote kao i njihove snove i onda zajedno povezujemo neke stvarcice i analiziramo snove i desavanja nakon tih snova. Isto tako analziramo snove unazad sto je najbinije za dalji napredak u analizi snova...

Kad smo vec kod snova, meni se skoro desilo ono sto sam sanjao. Jedan poprilicno sokantan dogadjaj koji se desio uzivo, sanjao sam prethodnu noc, ne bas bukvalno isto, ali neverovatno slicno.

Selja kao prorocica 
Inace, meni se desilo da sam nesto lepo sanjala, probudila se i, posto mi se san mnogo dopao, nastavila sam da spavam i sanjam...isti san. Gde sam stala, tu sam i produzila. Ali, ono sto je zanimljivo u celoj prici jeste to da sam u snu konstatovala da je to ono sto mi na forumu smatramo Lucidnim snovima. Kad sam se konacno probudila, prvo sam se setila te konstatacije... Bes ga, pocela sam i da vas sanjam

Inace, meni se desilo da sam nesto lepo sanjala, probudila se i, posto mi se san mnogo dopao, nastavila sam da spavam i sanjam...isti san. Gde sam stala, tu sam i produzila. Ali, ono sto je zanimljivo u celoj prici jeste to da sam u snu konstatovala da je to ono sto mi na forumu smatramo Lucidnim snovima. Kad sam se konacno probudila, prvo sam se setila te konstatacije... Bes ga, pocela sam i da vas sanjam
Lepo drago mi je da imate snove prekgonicije i lucidne snove a bilo bi jos lepse da ih opisete 

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» STA ZNACE VASI SNOVI?
» Ljubav, smrt i snovi - zbirka prva
» LJUBAV SMRT I SNOVI - GOST 47 ( posebna tema )
» Upečatljivi snovi
» Snovi satkani od jave
» Ljubav, smrt i snovi - zbirka prva
» LJUBAV SMRT I SNOVI - GOST 47 ( posebna tema )
» Upečatljivi snovi
» Snovi satkani od jave
Sindikat :: Misteriozni forum :: Ostalo
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu